Social

Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului găzduiește prima expoziție de fotojurnalism, LIfePressPhoto

Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului găzduiește prima expoziție de fotojurnalism, LIfePressPhoto. Astfel, în perioada 4-23 decembrie, Muzeul Satului Bănățean va găzdui cel mai mare festival de iarnă din România, iar șase cunoscuți fotoreporteri prezintă publicului 36 de imagini de excepție, într-o expoziție în aer liber.

LifePressPhoto este despre deschiderea unor uși mentale către un alt fel de fotografie, care vorbește despre noi, ca și comunitate, despre cine suntem și ce este important pentru noi ca și grup social. Știm că majoritatea oamenilor preferă fotografia de eveniment și selfie-urile, dar garantăm o emoție la fel de mare pentru cei care vor veni să privească lucrările“, a spus Dani Amariei, fotoreporter și inițiator al expoziției.

Cei șase fotoreporteri care își prezintă lucrările sunt: Constatntin Duma, Adrian Pîclișan, Sebastian Tătaru, Dani Amariei, Pázmány Zoltán și Virgil Simonescu.

Fiecare imagine a lor va avea un cod QR care, odată scanat, va direcționa publicul către site-ul lifepressphoto.ro unde este descrisă povestea fotografiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *