Fotoreportaj

Zona roșie și ATI COVID

Fotoreportaj din zona roșie COVID și ATI Covid din cel mai mare spital de boli infecțioase din vestul țării, Victor Babeș din Timișoara

Luni, 10 august 2020. Am ajuns la spital să fac un fotoreportaj din zona roșie și ATI COVID, după ce am discutat în prealabil de câteva ori la telefon cu managerul Cristi Oancea. Cum am ajuns am fost luat în primire de asistenta șefă și dus în camera de echipare. Recunosc că am avut emoții chiar dacă știam ca sunt pe mâini bune și riscul de a mă infecta era zero. Am început să ma îmbrac în combineznon, manusi, mască, bonetă, botoșei… toate puse într-o anumită ordine si verificat la sânge de asistenta șefă. După ce am fost verificat pentru ultima oară să fie totul ca la carte am intrat în zona destinată pacienților cu afecțiuni grave. Același protocol l-am urmat și la tirul ATI.

Chiar dacă de fiecare dată îți proiectezi cum vrei să arate cadrele, ce să pozezi, ce să surprinzi când ajungi în miezul subiectului uiți tot și încerci să scoți ce e mai bun din ce ți se arată în fața ochilor.

De Virgil Simonescu, fotoreporter INQUAM PHOTOS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *