Social

Predare amplasament și vizită de lucru pentru organizarea șantierului viitoarei maternități a Spitalului Județean Timișoara. FOTO

Astăzi, reprezentanții Consiliului Județean Timiș au făcut predarea de amplasament și au dat ordinul de începere a organizării de șantier pentru viitoarea maternitate a Spitalului Județean Timișoara. Noua clădire amplasată pe terenul dintre Spitalul Județean și Casa Austria va avea o suprafață utilă de 4.761 metri pătrați.

În cadrul organizării de șantier, în această săptămână, vor fi transplantați un număr de 14 arbori și 5 arbuști, se va împrejmui locația și se vor realiza acțiuni de evitare a producerii și răspândirii prafului, precum și a murdăririi drumurilor.

Pentru menținerea unui ritm alert de lucru, Consiliul Județean Timiș vizează simultan mai multe planuri de acțiune și monitorizează cu atenție progresele înregistrate. Prezent la vizita de lucru, administratorul județului, Marian Vasile a atras atenția tuturor părților implicate asupra nevoii de corelare a eforturilor și de realizare cât mai rapidă a construcției.

Estimăm începerea lucrărilor de execuție și punerea pietrei de temelie a noii maternității la sfârșitul acestei luni, după aprobarea în plen a devizului general actualizat la faza de Proiect Tehnic și a contribuției proprii CJ Timiș.

FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *