Politic

Investiţii importante în vestul ţării. Florin Cîţu la Timişoara. FOTO

Fotoreporter : DANI AMARIEI

Premierul Florin Cîţu  s-a aflat joi, 10 iunie, la Timişoara unde a vorbit, printre altele, despre investiţiile importante realizate până acum la Aeroportul “Traian Vuia”, dar şi despre planurile de viitor

Proiecte importante la Aeroportul Traian Vuia din Timisoara : “România trebuie să devină un hub cargo”

Cîţu a subliniat importanţa deschiderii unui nou terminal la Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” din Timişoara şi spune că există planuri pentru extinderea aeroportului cu o componentă cargo.

“A fost o vizită foarte bună până acum. Ştiţi foarte bine că acest mandat este definit sau se axează pe investiţii. Primul obiectiv pe care l-am vizitat a fost la aeroport, să vedem noul terminal. Este un lucru bun că avem un terminal nou, ceea ce arată clar că Timişoara şi judeţul Timiş se dezvoltă, pentru că acesta este semnul.

Ai nevoie de un nou terminal, un aeroport care se dezvoltă, îţi arată clar că ai mai mulţi oameni care vin, mai multe companii. Am discutat acolo despre un posibil proiect de dezvoltare a aeroportului pe viitor. Ne gândim la această componentă cargo, de a o dezvolta mai mult.

Aveţi asigurarea mea că mă voi implica pentru ca să putem face acest proiect viabil cât mai curând. România trebuie să devină un hub cargo pentru această zonă regională sau pentru Europa”, a declarat, joi, şeful Guvernului.

Fotoreporter : DANI AMARIEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *